Modlitba Pro Martu - Poznej Sokolovsko - Statek Bernard - DÄ›ní na statku / Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých.

Modlitba má, ta ať promlouvá. Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in:

Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Dopis Borískovi | KOSA NOSTRA zostra aneb NAÅ E VÄšC zostra
Dopis Borískovi | KOSA NOSTRA zostra aneb NAŠE VĚC zostra from img.youtube.com
Ty ať pominou, ať už pominou. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Z oblohy mrak zvolna odplouvá. Modlitba má, ta ať promlouvá. Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2 Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen: Ať mír dál zůstává s touto krajinou.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2 Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. A každý sklízí setbu svou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen: Ty ať pominou, ať už pominou. Zpět se k tobě navrátí, lide navrátí. Modlitba má, ta ať promlouvá. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Z oblohy mrak zvolna odplouvá. Zloba, závist, zášť, strach a svár.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Ty ať pominou, ať už pominou. Modlitba má, ta ať promlouvá. A každý sklízí setbu svou.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Leona Å enková - Modlitba pro Martu - YouTube
Leona Šenková - Modlitba pro Martu - YouTube from i.ytimg.com
Modlitba má, ta ať promlouvá. Zloba, závist, zášť, strach a svár. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Zpět se k tobě navrátí, lide navrátí. Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2 Ty ať pominou, ať už pominou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Ať mír dál zůstává s touto krajinou.

Z oblohy mrak zvolna odplouvá.

Z oblohy mrak zvolna odplouvá. A každý sklízí setbu svou. Ty ať pominou, ať už pominou. Zloba, závist, zášť, strach a svár. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen: Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2 Zpět se k tobě navrátí, lide navrátí. Modlitba má, ta ať promlouvá.

Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen: Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Zloba, závist, zášť, strach a svár. Modlitba má, ta ať promlouvá.

Zpět se k tobě navrátí, lide navrátí. 30 let DEMOKRACIE - StÅ™ední Å¡kola Odry
30 let DEMOKRACIE - Střední škola Odry from ssodry.cz
Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen: Modlitba má, ta ať promlouvá. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Zloba, závist, zášť, strach a svár. Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2

Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in:

Deutsch, englisch #1, #2, französisch, japanisch, russisch #1, #2 Z oblohy mrak zvolna odplouvá. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých. Zloba, závist, zášť, strach a svár. Modlitba má, ta ať promlouvá. Zpět se k tobě navrátí, lide navrátí. Ať mír dál zůstává s touto krajinou. Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. A každý sklízí setbu svou. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Ty ať pominou, ať už pominou. Modlitba pro martu 7 übersetzungen übersetzungen:

Modlitba Pro Martu - Poznej Sokolovsko - Statek Bernard - DÄ›ní na statku / Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých.. Modlitba má, ta ať promlouvá. Z oblohy mrak zvolna odplouvá. Modlitba pro martu (deutsch übersetzung) künstler/in: Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých. Ať mír dál zůstává s touto krajinou / zloba, závist, zášt, strach a svár / ty ať pominou, ať už pominou / teď když tvá ztracená vláda věcí tvých.

LihatTutupKomentar